avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Activitate eremis

Activitate eremis

Răspuns la discuția intrebare!!!
filipoiu a scris:

respectivele bunuri, terenuri ce sunt fac parte din capitalul social sau sunt inregistrate ca mijloace fixe?

RESPECTIVELE BUNURI..sunt cumparate de asociati cu contract de vanzare pe firma...
Scuze!! si D-lui ELIS;)
ops!! aici vroiam sa ajung..deci e bine sa fac ceva... MS..AV_BOBIC..;)
sau, nu stiu daca ce-i doi ma pot scoate din societate..(iar nu stiu daca pot face asta) eu cum imi recuperez investitia...respectiv banii:((
pai cum justific bani pe care ii dau? aici nu inteleg..dau o suma mare de bani..si nu am nici o dovada ca i-am dat...:((( scuze inca o data ,,,dar chiar nu ma pricep:))
Deci; am facut cu act aditional prin care ce-i doi asociati imi cedeaza 33,4 din actinulie S.R.L-lui...intrand k intrand si k administrator...
Discuție intrebare!!!
in primul rand...salut pe toata lumea de pe acest forum(pt.ca doar ce m-am inregistrat pe el:D).. Intrebarea mea este? De curand am intrat intr-o societate S.R.L. in care erau doi asociati cu parti egale..Eu intrand la fel.. pe langa schimbarea actelor la registrul comertului, mai trebuie sa fac un act notarial cu respectivi asociati? ( tinand cont ca eu intru in societate cu o anumita suma de bani si pe societatea respectiva exista cumparate mai multe bunuri,terenuri,etc.) Imi cer scuze anticipat daca nu m-am exprimat corect, dar chiar nu ma pricep si sunt la inceput.. MULTUMESC!!