Am urmatoarea speta: joc un joc pe internet, www.triburile.ro, recent am avut o problema, contul meu a fost inchis si penalizat pe nedrept. Permiteti-ma sa explic putin, jocul permite conform regulilor, crearea unui singur cont de utilizator dar daca mai multe persoane folosesc aceeasi conexiune de internet, se permite crearea mai multor conturi cu impartirea legaturii de internet si interdictia interactiunii intre conturi. Am respectat regulile jocului intocmai. De la calculatorul meu logandu-se mai multe persoane, am avut impartita legatura de internet si nu am interactionat. Totusi, contul mi-a fost penalizat si celelalte 2 conturi ale prietenilor mei inchise pe motiv ca au acceasi parola. Au invocat regula "probabilisticii matematice"... De asemenea, vreau sa mentionez ca administratorii citesc mesajele private din joc ale jucatorilor, folosind aceste informatii impotriva lor. Intrebarea mea este in mod normal, au dreptul sa violeze secretul mesajelor din joc? Cine se ocupa de controlul acestor jocuri de pe internet? Au dreptul sa invoce o regula care nu exista? De asemenea, vreau sa completez ca jocul permite cumpararea unui cont premium, prin sms sau prepay, deci sunt implicate si sume de bani, eu personal platind acest cont. Nicaieri in "termeni si conditii" nu se precizeaza "regula probabilisticii matematice", nici faptul ca administratorii au dreptul sa citeasca corespondenta privata a jucatorilor. Se vorbesc lucruri cu caracter personal acolo...
Va multumesc anticipat pentru raspuns.