avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate georgecornea@yahoo.com

Activitate georgecornea@yahoo.com

Din cate tin minte , doar pe SINGLE50 m-am inscris cu cardul , iar pe BE NAUGHTY habar nu am cum am ajuns , e posibil sa ma fi taxat tot prin single50 , Intre timp , le-am cerut detalii de unde si pana unde m-au taxat , si sa-mi spuna cat le sunt dator , pe BE NAUGHTY , mi-au dat un raspuns ambiguu , ei ma intrebau cat am sa le dau , iar eu nu am acces la cont , neplatindu-l de mult timp , asa ca nu stiu cat . Mi-au mai zis si ca nu mai sunt inscris la ei , pentru a nu creste datoria , ceea ce e bine . Oricum , nu au fost asa de agresivi ca single50 , si nu mi-au dat nici un ultimatum . O sa va mai tin la curent , daca se schimba ceva . Sa speram ca ramane asa !
Va salut prieteni , vreau sa va spun ca eu am scapat de single50 , am platit si in acelasi timp le-am cerut sa ma dezaboneze , ceea ce intr-un final s-a intamplat . Acum ma confrunt cu alta problema , un alt site ce-i zice BE NAUGHTY , imi spune ca am datorie la ei si ca nu am suficiente fonduri pe card , desi eu nu tin minte sa ma fi inscris la ei si sa fi autorizat sa-mi traga bani de pe card . Cum se poate asta ? Presupun ca atunci cand navigam pe single 50 , m-a aruncat si in be naughty , unde probabil apasand pe un singur buton , eram deja membru , si mi-au tras si aia bani ! La astia sa-i ia dracu , nu le mai platesc , fiindca nu am folosit serviciile lor ! Cine mai e pe aici , va rog sa-mi spuna daca a patit la fel .
Am completat cererea aia ce o dau ei ca model , si le-am dat doar numele si adresa cu care m-am logat , si da , am semnat-o , dupa care am scanat-o si am trimis-o pe mail .
Am fost putin speriat si eu , recunosc , asa ca am platit 351 ron , si am trimis si un e-mail in care le ceream sa ma dezaboneze , fara amenintari sau injurii , doar la obiect . Am primit urmatorul raspuns :
Dragă client al Singles50,

Aceasta este o confirmare a anulării dvs.
Abonamentul dvs. va expira la data de 04/02/2019
Abonamentul dvs. nu va fi reînnoit. Nu veți mai fi facturați.

Contactați-ne dacă aveți întrebări.

Vă mulțumim că ați utilizat serviciul nostru.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Single50 .
Happy end ! Bine-nteles ca renunt la bani , doar sa scap de pacoste
Cine cunoaste un avocat , poate sa il intrebe daca se poate face o plangere colectiva , si atunci o sa vina toti cei interesati sa semneze !
Eu cred ca e suficient sa schimbati cardul bancar , si in rest nu ar putea sa faca nimanui nimic !
Nu stiu exact unde pot fi reclamati , dar cineva trebuie sa stie , Trebuie incercat la Protectia Consumatorului , la Politie , trebuie incercat ...
Eu i-am contactat aseara , cerandu-le sa imi anuleze abonamentul pe adresa asta de e-mail : serviciu-clienti@singles50.ro , Mi-au raspuns ca voi primi un verdict de la ei in 3 zile lucratoare , deci astept ! Nu am mari sperante , dar macar incerc , si vom vedea !