avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate client abuzat

Activitate client abuzat

Eu am blocat cardul si din 30 dec le tot trimit mailuri prin care cer anularea contului premium si stergerea datelor mele personale, etc. Mi'au raspuns doar ca am cunoscut conditiile cand m'am abonat! Si ca acel cont merge mai departe...ireal! Nu cred ca e ok sa trimit date pers pe fax. Deci o sa continui cu mailurile. Si eu le'am spus ca voi face orice sa ii demasc. Nu stiu cum ne putem asocia. Ce am invatat clar, e ca nu mai am incredere in nimic. Propuneti ceva? Cred ca trwbuie ca fiecare sa faca reclamatii. Este o pagina a plangerilor fraude internet la politia dun Luxemburg.acolo e sediul lor. Si la politia noastra locala.
Eu am scris 3 mailuri azi noapte, si am spus ca ii voi actiona in justitie, impreuna cu alti pagubasi; e insa liniste totala din partea lor; mi-am anulat cardul la banca azi si am facut o sesizare in scris la banca; va trebui insa sa astept pana joi cand se redecshide banca. M-am uitat oe siteul politiei din Luxembourg, se pot face plamgeri pt frauda online [ link extern ]
As vrea sa stiu daca mai doreste cineva sa se asocieze?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna, eu doresc sa ne asociem, toti cei patiti, si sa facem ceva; este inadmisibil sa se intample asa ceva, banca sa autorizeze plati de care nu esti constient, pe acest site oamenii doar s epang dar nu vad nicio rezolvare concreta, doar unele cazuri norocoase.. Trebuie sa facem o plangere comuna, poate chiar in Luxembourg, la politie daca se poate, online
Buna seara, este incredibil ca la ora aceasta din noapte, citesc ce au patit si altiiș trec prin aceeasi problema, am facut greseala sa platesc un abonament aiurea pe Singles50, platit cu cardul, 58 de lei, in 4 noiembrie. Abia azi am descoperit , intamplator, ca mi-au furat din cont 300 de lei, in 4 decembrie! Fara niciun avertisment, fara nicio instiintare, fara sa fiu intrebata! Nu am niciun contract, niciun mail de la ei, absolut nicio dovada ca am fost intrebata si am fost de acord in a plati o astfel de suma! Sunt pregatita sa fac orice sa imi recuperez banii si, mai ales, sa avertizam si sa luam masuri ca acest site sa fie oprit din procedurile abuzive pe care le foloseste! As dori sa stiu cum putem proceda? Ce este de facut?