avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate dan.dany80

Activitate dan.dany80

Eu am pățit așa cu be2 si academic singles. De pe be2 mi-au închis contul, dar pe academic singles nu. Nici nu am mai intrat pe site de luni bune, doar le-am cerut în septembrie să îmi închidă contul și abonamentul. Nu au făcut asta, iar în decembrie mi-au luat 950 de lei din cont. Le-am trimis emailuri dar nu am mai primit răspuns. Între timp mi-am blocat cardul și am făcut altul.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și eu sunt de acord să ne asociem pentru a face ceva. Am văzut că mai nou au reclame la tv. Vor înșela tot mai multă lume.
Și eu zic la fel. Eu le-am spus pe email că îi dau în judecată, dar dacă am fi uniți am reuși sigur.
Buna ziua! Am pățit și eu la fel în toamnă. În septembrie am fost păcălit de vreo 300 de lei. Când mi-am dat seama, am încercat să șterg contul, dar nu am reușit. Eu aveam cont și pe be2, fiind același lucru. Le-am trimis email pentru ambele și am primit răspuns de la be2 că am contul închis și abonamentul suspendat. Pe academic singles nu mi l-au închis deși am cerut. În decembrie mi-ai luat din cont 958 de lei în contul be2. Le-am trimis email si mi-au răspuns că e o datorie aferentă contului academic singles. Ambele site-uri au același administrator cu aceeași adresă, undeva în Luxemburg. Cred că ar trebui să îi dăm în judecată.