Eu am pățit așa cu be2 si academic singles. De pe be2 mi-au închis contul, dar pe academic singles nu. Nici nu am mai intrat pe site de luni bune, doar le-am cerut în septembrie să îmi închidă contul și abonamentul. Nu au făcut asta, iar în decembrie mi-au luat 950 de lei din cont. Le-am trimis emailuri dar nu am mai primit răspuns. Între timp mi-am blocat cardul și am făcut altul.
Buna ziua! Am pățit și eu la fel în toamnă. În septembrie am fost păcălit de vreo 300 de lei. Când mi-am dat seama, am încercat să șterg contul, dar nu am reușit. Eu aveam cont și pe be2, fiind același lucru. Le-am trimis email pentru ambele și am primit răspuns de la be2 că am contul închis și abonamentul suspendat. Pe academic singles nu mi l-au închis deși am cerut. În decembrie mi-ai luat din cont 958 de lei în contul be2. Le-am trimis email si mi-au răspuns că e o datorie aferentă contului academic singles. Ambele site-uri au același administrator cu aceeași adresă, undeva în Luxemburg. Cred că ar trebui să îi dăm în judecată.