avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate gustosu

Activitate gustosu

oricum ma va toca psihic+material,o tampenie pe care nu as mai face-o, pt ca vad cate trag.daca acelui jude nu-i vine in minte cat se poate consuma un om pe o prostie de-a lui,si cate alte tampenii se pot invata in puscarie,in breasla,atunci sa condamne.presupun ca el e cu mult mai inconstient decat mine,in momentul faptei ca dupa ceva timp va scoate un delicvent perfect.sau au ajuns inchisorile noastre cu sala de lectura,cu biblioteci,cum sunt in afara?nu ar trebuii sa se gandeasca la treaba asta?sau numai baroul va face astfel de propuneri/nu ar trebui sa fiti uniti ca avocati sa va atingeti anumite teluri?tara a decazut,dar poporul?el e cel care sufera de pe urma justitiei.tot el e cel ce sare sa apere ceva,asta daca mai exista,nu acei judecatori care dau o directie sau alta a vieti.ei se joaca practic de-a Dumnezeu.sa fim sanatosi,ca poate nu voi ajunge pe acolo.si daca da,considerati ca judecatorul nu a scos nimic bun din mine,pt ca detentia nu te educa!te priveaza!omul ce iese din puscarie la prima oara nu prea isi mai gaseste locul in societate.pt ca ea il refuza.si atunci el aduce in prim plan ce a invatat in puscari:urmatoarea fila.
va multumesc din inima,sa dea Dumnezeu sa nu fac cu executare!repet pana acum nici macar o amenda ratb nu am luat,nici in trafic,nicaieri,am cooperat cu politia,m-am supus,nu sunt o persoana agresiva ci foarte sociabila,am si eu o facultate de terminat,vreau sa merg si la master.daca ajung dupa gratii,mi-am distrus viata! imi recunosc vina,am fost inconstient,dar cu juramant,nu m-as mai urca vreodata beat la volan.nu vreau ca viata mea sa se sfarseasca inainte sa inceapa.mii de multumiri.
deci nu mai ajung in celula?va multumesc din suflet!:)vesnic indatorat
deci voi primii cu executare?,si cam la cat sa ma astept?
:((
am vreo sansa sa scap?un avocat bun imi recomandati?abia acum constientizez cat am gresit,nu as mai face-o nici platit.va multumesc
pentru cundus moto neanmatriculat,baut 1,01,=dosar penal+permis suspendat.la 4 zile condus moto neanmatriculat,baut 0,64,cu permis suspendat,accident fara victime si daune materiale.aceste 2 dosare fiind atat de apropiate vin la procuratura in unul singur?pana la aceste intamplari nu am avut nici macar o amenda ratb.pot scapa de puscarie?as face munca in folosul comunitatii timp de un an,dar nu vreau la puscarie.si macar s-ar alege societatea cu spatiu mai curat.pot cere asa ceva?va multumesc anticipat,va rog din inima e urgent!