Revin din nou cu cateva precizari.Deci am un copil cu o doamna care la momentul nasterii baietelului era sotie.Intre timp au divortat.Fostul sot si in momentul de fata nu cunoaste ca baietelul nu este a lui.Doar mama si cu mine stim acest aspect.Si nu se pune problema ca fostul sot sa aiba probleme de sanatate si sa nu poate avea copii.Intrebarea mea este daca am vreo sansa de castig de cauza,daca si mama este de acord sa-l trec pe baietel pe numele meu(pe certificatul de nastere apare fostul sot ca tata),care ar fii demersurile ...n-as vrea sa navighez in ape tulburi,creand si o furtuna pe deasupra.Precizez ca faptul ca eu sunt tatal biologic e incontestatabil.Va multumesc.
Buna ziua.
Am un baietel de 1 an si 4 luni cu o doamna,care acum ceva vreme a divortat de sot.Pe certificatul de nastere a baietelului este trecut fostul sot(aveam niste divergenta in momentul respectiv cu mama),momentan avem o relatie stabila si serioasa cu mama baietelului.As vrea sa-mi dati o idee cu privire la demersul de a trece baietelul pe numele meu,tatal natural,specific ca si mama este de acord.Si daca exista vrea lege cu privire la acest aspect.
Va multumesc!!!