avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate o_ea

Activitate o_ea

Buna ziua.
M-am gandit sa va raspund si eu la dilema dvs.in legatura cu succesiunea .
Vreau sa va spun ca si eu am deschis succesiunea dupa bunicul meu ,dar am un unchi care sa opune cu vehementa in a se finaliza dosarul.Am deschis succesiunea in anul 1997 si acum suntem in 2006(a fost plimbat dosarul inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti,a fost si este o bataie de joc,pur si simplu).Suntem in luna octombrie 2006 si nici in ziua de azi nu am o hotarare definitiva si irevocabila.Din pacate ,asta este justitia in Romania,o cauza simpla se poate tergiversa la infinit. Traiesc cu speranta ca intr-o buna zi va veni acel moment sa fie o hotarare definitiva si irevocabila si totodata sper sa nu fie tardiv momentul ,deoarece in imobilul pentru care ne judecam sta bunicuta mea si nemernicul incearca sa o scoata afara din propria ei casa,pe care a ridicat-o impreuna cu sotul ei.Este in varsta bunica mea,84 de ani si din pacate de cca.10 ani traieste cel mai mare cosmar al vietii ei.Sper sa se termine odata si sa poata fi si ea saraca,impacata sufleteste ca acel imobil este al ei.Eu o ajut dintotdeauna si ii sunt alaturi si in aceasta actiune judecatoreasca ,costisitoare de altfel...dar asta e .Va doresc succes in terminarea succesiunii....dar si multa rabdare si bani.
Numai bine.