Distrigaz mi-a comunicat: Conform Ordinul nr. 209/2018 ANRE, conform legii lor nu le trebuie acord de la toate apartamentele care au contribuit la teava de gaze(desi eu am in scris si semnat de toti ca i-am despagubit).
Acordul POATE fi cerut de catre firma care face instalatia de gaze din coloana separata pana in casa.
Acord acces coloana de gaze separata
Acum 2 ani de zile m-am racordat la o coloana de gaze separata(cea de pe holul blocului) pentru a-mi alimenta centrala termica.
Inainte de mine mai erau legate 5 apartamente. Pe acea vreme am obtinut aprobare de la toti(i-am despagubit) si dupa aceea m-am racordat la coloana separata.
Problema este urmatoarea:
Vecinul cu numarul 7 care vroia sa se lege a facut toate dosarele, nu stiu daca a vorbit cu vre-un vecin de al meu, ulterior s-a bransat la coloana separata.
Proprietarul initial al tevii, cel ce a pus teava este si administratorul blocului, cel care poate da aprobarea.
Nu ar fi trebuit sa despagubeasca restul de co-proprietari(daca este legal cuvantul asta), pentru ca toti am cotizat la acea teava de gaze) ?