avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate MURARU PETREA

Activitate MURARU PETREA

Sunt Petrea MURARU, parte dintr-un Contract de Comodat, autentificat prin Notar, in calitate de Comodant ca PF cat si de Comodatar ca reprezentant al PJ. Propietar fiind PF. La art.2 din contract este stipulat ca Comodatarul se obliga a suporta toate cheltuielile cu consumurile de utilitati, fara a specifica sub forma procentuala sau altfel. Acordarea cu titlu gratuit a spatiului si teren este aprox.egal 50/50%. PJ este o unitate de productie si consumurile se datoreaza in majoritate efectuate de aceasta, fapt pentru care cer ajutorul la dvs.pentru legalitate, intrucat Contabilul Sef al PJ imi face cunoscut ca decontarea cheltuielilor din Facturile emise pe numele PF se pot face tot in raport de 50%, ceea ce face ca eu ca PF sa suport cheltuielile cu consumurile PJ, neexistand contorizare separata, fiind foarte dificila de executat. Pana in prezent am deconat Facturi cu utilitatile integral, lunar , iar la cca 3-4 decontari prin firma, mai face-am plata si pe PF: energie, gaze, apa, retele de telefonie, internet, cablu TV, asigurari sociale, etc. Nu are stipulat in contract plata partiala din impozit pe cladiri si teren. salubritate si m.a. !
Solicitarea mea este in ideea de a primi un raspuns de legalitate, daca este posibil, pentru a nu ma trezi cu anumite controale obligadu-ma la amenzi sau alte masuri care sa ma puna in situatii dificile, de intelegere cu Contab. Sef, etc.
Multumesc ! Astept raspunsul si pe adresa de email: automatic.electro2005@gmail.com