avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanasalanschi@gmail.com

Activitate Ioanasalanschi@gmail.com

Răspuns la discuția O informație, un sfat.
În urma sfaturilor dvs. am cerut copii după dosar și surpriză... Executorul a omis sa solicite o declarație scrisă acelei persoane cum ca renunță la alte pretenții și dosarul încă este deschis. Am aflat că' persoana' și executorul sunt prieteni buni și îi place să dea lumea în judecată. Mi-am luat avocat pt că e ceva necurat la mijloc. 'Persoana' cere bani că de nu 'deschide' cazul. Vă mulțumesc pentru informații și sfaturi.
Dar am toate chitanțele la banii și comisioanele plătite. Am semnat și niște hârtii de față cu executorul. Mi s-a spus că am încheiat și că au fost îndeplinite toate condițiile. Au trecut 2 ani, nu mai țin minte.
A renunțat de față cu executorul. Dar nu am nici o hârtie.
Persoana respectivă a renunțat la niște pretenții și acum spune că s-a răzgândit. Mulțumesc pentru răspuns.
Un dosar de executare silită poate fi redeschis de către executor după ce am plătit toată suma pentru care am fost executat plus onorariul acestuia? Mai ales după ce au trecut 2 ani de la aceasta!? Așa am fost amenințat de către persoana cu care am fost în litigiu.