avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Ardelean PG

Activitate Ardelean PG

Nu am voie sa fac plati pentru acel PFA in perioada de Concediu de Crestere a copilului, dar ce fac cu contractele de telefonie cu contractul de chirie a spatiului unde-mi desfasor activitatea?

george-neagu a scris:

O sa inchideti si acel contract de munca. Pe perioada suspendarii nu aveti voie sa incasati venituri si nici sa faceti plati de cheltuieli deloc pe pfa.

Buna ziua, Din octombrie am intrat in indemnizatia de crestere a copilului pentru ultimele 8 luni pana la implinirea a 2 ani a copilului. Am fost informat ca nu am voie sa am venituri provenite din activitatea care au stat la baza calcularii indemnizatiei. Problema e ca pana in octombrie am clienţi care nu au achitat facturile emise in perioada activă. Acum daca clientii restanti îşi vor face plătile facturilor emise. prin transfer bancar... practic fară voia mea voi incasa venituri ce se bat cap in cap cu regulamentul indemnizaţiei. Ce mă sfătuiţi în acest sens? Mulţumesc!
Ce se intelege prin VENIT
eu is PFA am fost somer si am avut si activitate ca si PFA unde am avut incasari mai mari de 500 de lei dar am amortizat prin cheltuieli astfel am ajuns sub pragul de 500.
Venit se considera toti banii incasati sau ce a rezultat dupa de am bagat si cheltuielile (profitul)?
Multumesc pentru raspuns
Ca sa ingreunez situatia .... acel angajat l-am "luat" de la AJOFM de unde am solicitat acel ajutor de tanar NEET. deci primesc 2250 lei luar timp de 1 an cu conditia sa mentin contractul 18 luni. Daca intrarea mea in concediu de paternitate va fi in luna 10 de contract eu practic trebuie sa-l concediez In acest caz imi incalc contractul cu AJOFM si voi fi nevoit sa dau banii inapoi.
Buna seara
Sunt PFA si am un angajat
dat fiind faptul ca urmeaza sa fiu tatic prefer sa iau eu concediul de cresterea copilului. Am inteles ca daca is PFA voi fi nevoit sa suspend activitatea PFA.
in biroul meu am un angajat Ce se va intampla cu el daca eu intru in concediu de paternitate?