avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate L.Stefania

Activitate L.Stefania

Multumesc pentru raspuns. Problema este ca pe chitanta de la firma de curierat nu este mentionata suma pe care am primit-o ramburs. Ex: Primesc 200 de lei ramburs prin firma de curierat, iar pentru acesta suma eu achit o taxa de 13 lei, reprezentand taxa de transport a rambursului.
Pe chitanta imi apare doar suma de 13 lei,, fiind mentionat doar "taxa transport ramburs" dar nu este mentionata si suma incasata, adica 200 lei. Teoretic nu am nici un act cu care sa pot dovedi ca eu am incasat suma de 200 de lei. In cazul acesta nu stiu cum pot sa trec acea incasare in registru jurnal de incasari si plati,
Buna,

Sper ca am pus bine intrebarea, acum vin si cu detaliile. Am o intreprindere individuala si de curand colaboraz (fara contract) cu o alta firma de curierat prin care trimit produse si primesc ramburs.
Problema mea este ca la primirea rambursului firma de curierat imi ofera o chitanta unde este mentionata doar suma pe care o achit pentru acest serviciu(ramburs), adica 12lei, insa nu este mentionata niciunde suma pe care eu o primesc de la client (plata produselor).
Eu emit factura catre client, insa nu stiu cum pot sa inregistrez rambursul, pentru ca teoretic nu am nici o dovada. Am trimis si e-mail catre firma de curierat insa mi-au spus ca se da chitanta doar clientului, cel care plateste produsele.
Este posibil sa fac bon fiscal, atunci cand primesc banii? Chitanta stiu ca nu pot face pentru ca majoritatea clientilor sunt persoane fizice.
Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc!