Buna ziua! Am facut o cerere pentru credit ipotecar la Ing si dupa multe peripetii am reusit sa semnam contractul de vanzare si ipoteca, mentionez ca am semnat co tractul in data de 18 decembrie si nici pana in ziua de astazi nu au intrat banii in contul vanzatorului. In contractul de vanzare cumparare termenul scadenta al platii este pe 15 ianuarie altfel tot ce am platit pana acum respectiv avansul in valoare de 12:300 de euro pot fi considerate daune si raman la vanzator. Exista posibilitatea ca banca sa nu livreze la timp banii? Si daca da, ce este de facut in acest caz.
Amintesc ca am depus toate actele necesare creditului la sfarsit de septembrie si m-au tot amanat, cred ca din lipsa de profesionalism, pana in data de 10 decembrie cand am stabilit prima intalnire pentru semnat la notar impreuna cu cel de la banca (proprietarul a venit special pentru semnare din italia) totul culminand cu faptul ca au descoperit in ziua semnarii ca erau niste date neclare in opinia notariala si drept urmare nu s-a mai prezentat nici un reprezentant la semnare. Totul, inclusiv programarea semnarii la notar a fost discutat doar verbal eu neavand nici o alta dovada. Cel de la banca imi zica ca odata semnate contractele plata se va face la timp dar avand in vedere peripetiile prin care am trecut cu el si faptul ca data de 15 ia uarie se apropie nu stiu ce sa cred. Va multumesc!