avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandraCatalina

Activitate AlexandraCatalina

Răspuns la discuția Un sfat?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Au spus ca nu sunt sigurul caz și ca nu au întâlnit asa ceva. Pentru o suma atât de mica sa recurgă la astfel de gesturi. Mi'au spus sa merg sa fac o plângere penala. Au confirmat și ei ca semnăturile difera.
Am luna lui iulie medical și apoi prenatal și postnatal din 1 august pana pe 18 noiembrie.. Și doar 2400 de lei primiți.
În luna octombrie am născut. Anul trecut! Pe mandatul poștal arata ca am primit pe luna octombrie și noiembrie. Iar pe statele de plata văzute de mine erau încă aproape 3000 de lei pe care nu i'am primit dar având semnătura mea. Dansa ce pedeapsa ar primii în acest caz. Eu știu sigur ca nu este semnătura mea.
Discuție Un sfat?
Bună ziua. Poate ma ajuta cineva și pe mine cu un sfat! Am lucrat la o firma, am rămas însărcinată și am intrat în concediu medical o luna de zile. Iar din medical am intrat direct în prenatal. Acum problema sta în felul următor, cei de la Casa de asigurări mi'au spus ca banii pe concediu trebuie sa mi'i dea firma iar ulterior își încasează ea când vor fi trimiși. Ideea sta în felul următor după multe sesizări făcute la ITM și la CAS patroana refuza sa îmi dea banii.. Pana acum doua săptămâni când am sunat la CAS și mi sa spus ca dansa a fost acolo cu statele de plata dovedind ca am primit toți banii. Ceea ce nu este adevărat! Am primit de la ea acum doua zile prin mandat poștal 2400 de lei.. Restul de bani erau trecuți pe statul de plata însă acolo era semnătura mea, și mai mult decât atât eu nu am văzut banii aia. Indignata am fost la firma sa întreb ce se întâmplă și cine a semnat în locul meu. Patroana revoltata mi'a spus sa ies afara din firma dânsei ca banii mi i'am primit și alții nu mai vad. Ce pot face în cazul acesta? La cine sa apelez?