avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate dodo2005

Activitate dodo2005

Răspuns la discuția Amenintare minor
Deci mi-a zis un coleg numarul ei de telefon si dupa i-am zis in gluma ca vreau sa ma razbun si am fost foarte explicit dar prostul ala... ia zis si unei prietene de la el din clasa si dupa i-a spus si fetei respective si a inteles ca vreau sa o tai cu sabia. Si i-am spus fetei respective ca nu este adevarat si ca vreau doar sa ii fac o farsa si i-am zis ca se va intampla respectiva farsa pe 25 decembrie si cum a trecut 25 decembrie i-am zis ca am anulat farsa deocamdata. Apoi i-am zis pe wpp cand si-a schimbat poza ca arata bine si am mai zis ca vreau sa ii dau un cadou (as fi vrut sa ii dau un sarut ) dar nu mi-a raspuns si dupa i-am zis ca daca nu vrea sa vorbeasca cu mine dupa ii va fi mult mai greu sa vorbeasca cu mine fata in fata si tot nu mi-a raspuns dupa si am lasat-o in pace si peste 2 saptamani am intrebat-o daca vrea sa iasa afara si pe la 19:00 ma sunat cineva nu stiam cine e si nu i-am raspuns. si dupa a doua zi ma sunat iar si am avut telefonul inchis si mi-a trimis un mesaj prin casuta vocala dar persoana respectiva nu si-a dat seama ca mi-a trimis mesajul si era tatal fetei respective si fata a fost batuta de el si ii spunea lucruri urate. si dupa i-am dat mesaj fetei respective si i-am zis sa ma ierte ca nu vreau probleme si mi-a zis ca ne vedem luni la scoala si nu cred ca asta e o amenintare. Dar mi-a zis ca pozele cu ce i-am trimis eu sunt salvate. Dar nu i-am zis niciodata : VEZI CA VIN SA TE OMOR sau alte chestii de genul dar am vrut sa o speri pentru ca mi-a zis ca nu vrea sa fie impreuna cu mine :( nici ca prieteni nici ca nimic dar acum ca ma gandesc mai bine nu imi mai trebuie nimic :))) Dar nu am vrut niciodata sa ii fac rau.
Salutare am si eu nevoie de putin ajutor am 13 ani si am amenintat o fata cu o farsa dar doar ca sa ma dau mare, daca fata se duce la politie impreuna cu parintii ei ce pot pati eu ? (Tin sa mentionez ca tatal meu are probleme psihice)