avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate Tinca N.

Activitate Tinca N.

Domnul Popa Gheorge, va mulțumesc foarte mult pentru tot ajutorul acordat, voi folosi linkul pe care mi l-ați dat și, cu puțin noroc, voi rezolva problema astfel.

Domnul Niculescu Ionuț, vă mulțumesc pentru lămuririle suplimentare legate de experiența Dvs.

D. ynocentta va mulțumesc și Dvs. pentru ajutorul acordat.
As dori să menționez că înregistrările nu vor conține decât imagini & sunete din interiorul camerelor, proprietate mea aferentă.

Vă rog să-mi ziceți daca exista vreo șansă să pot face ceva.

Daca are cineva părerea că poate lua cazul meu, va rog să-mi trimiteți private message si discutam mai departe după cum se cere.
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns.

Deci numai acele echipamente pot fi admise în sală de judecată. Orice as achiziționa și voi înregistra, nu va fi admis în niciun proces.

Dar poate funcționa la orice nivel in susținerea celor întâmplate?

POPA GHEORGHE a scris:

Echipamentele de care amintiti pot fi amplasate/ montate numai cu aprobarea unui judecator. Neavand deschisa o actiune in instanta/ sesizare la parchet, greu de crezut sa obtineti aprobarea.
Respectivele echipamente sunt omologate si verificate la zi.

După multe discuții cu un vecin (peste 20 de ciocăneli la usa lui la ore aflate în intervalul 23:30-03:00 + chemat poliția locală 1 dată) ,mai nou a decis să nu mai doarmă mai mult sau mai puțin și fără a da prea multe detalii, să zicem că vrea și vecinii să facă la fel.

As dori să știu în ce măsură se pot folosi, legal (in propria casă) sonometre cu înregistrare continua 24h + camere video cu infraroșu / filmare nocturnă că probe într-un eventual proces civil?

Trebuie sa fie omologate și/sau cu metronomia la zi?