Buna seara,
As dori sa deschid o firma de recrutare forta de munca din strainatate, in special de pe piata asiatica, și ma intereseaza, dupa infiintarea firmei, ce presupune aceasta activitate (ma refer la autorizatii, daca este nevoie de o specializare specifica, tot ce tine de organizare, imediat dupa infiintarea firmei, pana la inceperea activitatii etc.).
Daca ma puteti informa si despre aplicatiile/softurile care sunt necesare pentru aceasta activitate, m-as bucura enorm.
Vreau Sa Pun Si Eu Cateva Intrebari Privind Comercializarea Online De Produse Cosmetice, Aduse Din Import:
1. Aceste Produse Trebuie Personalizate, Neaparat, Cu Un Logo Sau Altceva De La Firma Mea Sau Le Pot Comercializarea In Forma In Care Vin De La Importator?
2. Ce Conditii Trebuie Sa Indeplinesc Ptr Comercializarea Online A Acestor Produse?
3. Daca Informatiile Asupra Produsului Sunt In.Limba Engleza, Trebuie Sa Le Mai Traduc In Lb. Romana, Si Daca DA, Este OK Daca Introduc O Brosura Cu Toate Informatiile In Cutie? Aceste Informatii Traduse Trebuie Autorizte De O Firma De Traduceri Autorizata?
4. Ce Fel De Informatii Credeti Ca Ar Mai Putea Sa Imi Fie De Folos?