In 2014 am luat de la orange Romania un abonament +telefon si am platit doar cateva luni iar Restul de contract nu l-am mai plătit având pe douășpatru de luni conform politicile lor.
În iulie 2018 am fost anunțat printr-un e-mail că precum dosarul meu trimis de către orange pentru o firmă de recuperare creanțe pentru am putea restitui suma plus dobânzile pe care le-a impus cei de la recuperare creanțe iar în 2019 în februarie sunt chemat în instanță pentru a da explicații..!.
Am citit undeva pe net că după trei ani de la încheierea unui contract compania respectivă cum e în cazul meu cei de la orange - nu m-au notificat și nu mi-au trimis nici un plic acasă că precum am datorii la eii .. Fapt pentru care cred eu și am citit că după trei ani s-ar prescrie este adevărat? mulțumesc!
Buna ziua ...!
In urma pronuntari in data de 02.02.2017 de catre Judecatoria Iasi pentru fapta savarsita ( tentativa de frauda informatica ) - am fost condamnat 8 luni cu inchisoare cu suspendare si timp de 2 ani cu supraveghere mai exact pana in data de 28/02/2019 ..
As vrea sa stiu , daca dupa acest termen cand imi expira pe 28/02/2019 ne-avand alte fapte savarsite pe durata termenului (02/02/2017 -28/02/2019) daca se face Reabilitarea de drept sau nu !? Multumesc