avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate Larisa-Ella

Activitate Larisa-Ella

Răspuns la discuția Epilepsia si locul de munca
Am cerut parerea neurologului si mi.a spus ca nu ma poate ajuta decat strict pentru boala,dar repet,pe mine ma intereseaza din punct de vedere legal.Am sa va urmez sfatul si ma mai interesez si la medici veterinari.

Ionut.ion a scris:

Discutati cu medicul dvs. curant precum si cu un medic, sau mai multi, (mai multe pareri nu strica pentru a va face o imagine mai clara) despre ce doriti dvs. sa faceti.
Mai discutati si cu alti medici veterinari, poate acele substante se pot inlocui cu altele ce au efect asemanator dar nu va afecteaza pe dvs., in situatia data.
Aveti timp pana in vara sa va documentati si cred ca o sa gasiti o modalitate de a face ce va doriti.

Răspuns la discuția Epilepsia si locul de munca
Buna ziua,in primul rand va rog sa ma scuza.ti ca raspund dupa atatea zile....m.am uitat in legea de care spune.ti si unele medicamente sunt contraindicate si in astm sau boli cardiace.Daca nu sunt folosite in cabinet substantele care sunt strict contraindicate in epilepsie nu se poate?Sunt 4 sau 5 substante din 98.Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția Epilepsia si locul de munca
Va multumesc din suflet pentru raspuns.
Răspuns la discuția Epilepsia si locul de munca
Medicul urmeaza sa.l intreb cand merg la urmatoarea consultatie dar nu cred sa fie vreo problema deoarece am mai facut o scoala postliceala pana acum iar la tratament am doza minima.Din punct de vedere legal ma intereseaza mai mult.Va multumesc.
Buna ziua,am o forma foarte usoara de epilepsie de la 11 ani,in prezent am 24 de ani si as vrea sa urmez o facultate de medicina veterinara iar pe parcurs sa.mi deschid un cabinet medical.Intrebarea mea este daca este legal lucrul acesta avand epilepsie si care ar fi demersurile.Va multumesc.