avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate florinel30

Activitate florinel30

Ok...dar eu tot intreb scuze....se poate face asa ceva.accepta bancă sa dea bani pentru o casă cumpărată de la părinți,este legal asta mă roade pe mine ???

După cum am zis nu mai vreau să am absolut nici un drept de mostenire eu vrei sa imi dea acei bani(care ii ia prin prima casa) sa imi fac si eu un rost mai departe

Iti zi eu sora mea poată să facă un antecontract care bineînțeles nu dă cei 5% catre părinți.. ok...banca ii da banii sorei...după accea ii transferă in contul parintilor(ca sunt vinzatori) și de-abia atunci părinții imi dă mie ca sa nu mai am pretenție la casă. CORECTEAZAMA dacă am gresit cu ceva
..
Corect am inteles normal că nu mai am nici un drept de mostenire eu vreau doar partea mea ca să iau la prima casă.
Multumesc frumos!!!

Dar un act de vînzare cumpărare se poate(între părinți și sora se poate)

Dar dacă sora face credit prima casa,părinții ii fac act vînzare cumpărare,Si banii sa imi revina mie...Multumesc încă odată.
Eu vreau sa fac pentru prima casă sora sa imi acești bani sa am pentru avans si celelalte cheltuieli si ea sa stea liniștită pe viitor ca eu nu am pretenție...ce spuneti ?

raluk0207 a scris:

Cat timp parintii traiesc, nu.
Orice pact asupra unei mosteniri vitoare este lovit de nulitate absoluta.

Bună ziua.....Ambii părinți trăiesc,sora mea dorește să imi dea o anumită sumă de bani...intrebarea este se poate legaliza la un notar cum că eu nu mai am nici o pretentie la casă???Multumesc..