avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate lord38

Activitate lord38

Buna ziua soția mea a fost desemnată curator pentru varul ei care este cu handicap boala psihică tulburare bipolara posesia si as dori sa stiu daca dupa moartea lui ii va reveni ceva din bunurile imobiliare ale varului ei
Discuție Contestatie
Buna ziua in data de 12.01.2019 am avut un accident pe a1 spre iesire pe e70 ma deplasam dinspre lugoj spre timisoara la iesire de pe a1 am prins o bucata de carosabil acoperit cu zapada si polei nu cunosteam drumul ma deplasam cu gps-ul pe tel si cand sa ies de pe a1 am derapat intrand in parapet. Am sunat la serviciul de urgenta 112 am comunicat ca am avut un accident soldat doar cu pagube fara victime dansii au spus ca trimit pe cineva acolo dar dupa 45 minute am oprit un autoturism rugand pe sofer sa ma ieie si pe mine pana in oras. Dupa un timp am fost cautat telefonic de cartre un agent de politie din remetea mare care mi-a spus ca nu este de competenta lor deoarece ei raspund de drumuri judetene. Dar sa ma prezint la ipj timis la biroul rutier, fiind sambata seara si stiind ca duminica nu este program cu publicul la serviciul rutier m-am prezentat luni in data de 14.01.2019 la serviciul rutier, ofiterul de servici de acolo mi-a spus sa sun la politia de autostrazi , am sunat luni in data de 14.01.2019 comunicandule cine sunt si de ce am sunat spunandu-le ca nu ma pot deplasa la dansii pana in data de 16.01.2019 sa intocmim acctul constatator. Cand m-am deplasat la ei mi-a fost suspendat permisul pe termen de 30 zile mi-au zis ca trebuia sa ii sun pe ei eu nestiind si sunand la 112 si mi-au comunicat ca am la dispozitie 15 zile pentru a face contestatie in instanta desi nu a fost vina mea ca ei nu au fost anuntati in 24 de ore desi eu am avut apel catre numarul 112 deci as dori sa stiu ce am de facut va multumesc anticipat