Buna ziua.
Firma la care lucrez are contract de prestare servicii medicale cu un lant privat. Deoarece am fost taxat de respectiva clinica pentru un serviciu care conform contractului trebuia sa fie gratuit, am depus o sesizare catre dumnealor, care nu a fost solutionata. Dupa cateva luni de incercari si discutii, am depus plangere catre OPC. Desi le'am furnizat toate dovezile si documentele, din pacate OPC mi'a raspuns ca, din cauza faptului ca acel contract de servicii este semnat intre compania la care lucrez si clinica, dumnealor nu pot solutiona speta. Am apelat din nou la clinica si la angajator, din nou fara niciun succes. Angajatorul refuza sa treaca la urmatoarea etapa, care ar fi, banuiesc, o sesizare la OPC sau activarea unei clauze din contract. Va rog sa ma ajutati si sa'mi spuneti cum pot obliga angajatorul sa se implice, sunt decis sa merg pana in panzele albe. Pot depune plangere pe numele angajatorului? Daca da, la ce autoritate? Problema a atins vechimea de un an. Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu sfat contabil pentru urmatoarea problema. Firma doreste sa ofere angajatilor sai abonamente pentru fitness. La ce articol din lege intra acest beneficiu? Cu cat este impozitata aceasta cheltuiala in total? Se poate deduce?
Va multumesc,