avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Ciofistu40

Activitate Ciofistu40

Eu le-am făcut plingere la politia din Luxemburg la Uniunea Europeană. Și am cerut prin e-mail sa îmi dezactiveze abonamentul ca eu nu am cerut renovarea lui și le-am cerut factura pentru bani și am pus la profil hoții va fura bani de pe card... Am șters toate pozele..

geanus a scris:

buna ziua.
si eu sunt in aceeasi situatie .
am inchis toate site-urile de matrimoniale inca din august , inceputul lunii septembrie .
site-ul nu-l mai pot accesa , parola nepotrivita , nu pot anula abonamentul de 300 ron de care nu-mi amintesc sa-l fi facut , stiind ca nu dispun de atatia bani.
deci cum accesez site-ul pentru a debifa reabonarea ?
ii dam in judecata.

Colega nu va dați nume și adresa ca nu știe de unde ești!!! Ei de la cerere îți trimit scrisoare!!!

trdragosc a scris:

De curiozitate, ce scria in plicul cu amenintare ?

MihaiTRoman a scris:

Eu am platit peste 800 de lei, Am gasit lic cu amenintare fix in cutia postala, nu stiu cum m-au gasit. Am pus zeci de intrebari forumului AvocatNet, din care am primit, ca medie, rapusnul ca sunt idiot si cine m-a pus. Nu e un forum de profesionisti. Suntem pe un forum de copii care invata legislatia, iar noi, la cat de putin stim, va garantez ca o stim mai bine decat moderatorii.

Asa bine! Miau zis de la banca! Și am aplicație pe tel și pot vedea toate cheltuielile!!! Si asa ca am oprit cumpărăturile de pe net. Mia zis directorul de la banca ca și el a pățit-o!!!

trdragosc a scris:

Cum ai schimbat cardul si tot ti-au luat banii !? :)))

Asa bine! Miau zis de la banca! Și am aplicație pe tel și pot vedea toate cheltuielile!!! Si asa ca am oprit cumpărăturile de pe net. Mia zis directorul de la banca ca și el a pățit-o!!!

trdragosc a scris:

Cum ai schimbat cardul si tot ti-au luat banii !? :)))

Blochiaza cardul pt cumpărături online. Și Fă-le o plângere la politia din Luxemburg on-line. Pui acolo politia din Luxemburg și o sa vezi ca îți întra... Eu am schimbat cardul și tot miau luat bani...

just_ea a scris:

buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa achizitionezi un pachet de membership....am zis ca hai sa vad care e treaba si mi-am facut abonament pentru o luna in valoare de 15 lei...a trecut luna februarie si mi s-a parut putin suspect ca nu mi-au cerut reinnoire pachet si ma trezesc in luna martie ca trebuie sa platesc un pachet de 207 lei( adica ei automat au bagat cel mai scump pachet,fara sa anunte,fara imic altceva) + 51 intarzieri,daca nu, vor pune o firma de recuperare sa primeasca banii....precizez ca plata am facut-o cu un card de debit online,...ceea ce ma intereseaza este faptul,daca ei pot proceda astfel(bineinteles ca nu vreau sa platesc astfel de suma,dar nici nu vreau sa ma trezesc cu niste samsari la usa si cu nu stiu ce suma sa platesc),daca se poate cu un numar de card sa fiu pe lista unei firme de recuperare creante...stiu ca acest lucru mi-e o mare invatatura de minte si vreau sa stiu cum sa procedez.....am vazut ca multe persoane sunt in aceeasi situatie si se plang pe facebook

Nu te complica eu nu am trimis nimic!!! Ștergeți pozele fai o reclamație la politia din Luxemburg,,, la Uniunea Europeană și trimite mesaje ca vrei bani... Blochează cardul pt cumpărături online. Și nu trebuia sa le trimiți nimik ca ei vor sa afle adresa ta și numele complet și poate îți fac alte alea...

georgecornea@yahoo.com a scris:

Am completat cererea aia ce o dau ei ca model , si le-am dat doar numele si adresa cu care m-am logat , si da , am semnat-o , dupa care am scanat-o si am trimis-o pe mail .

Bună! Va zic și eu experienta mea. Mam înscris anul trecut prin 14 iulie pune un preț de 51de lei și îmi ia 112€ pe jumătate de an după 6luni îmi ia 102€cand am văzut prima oara am aruncat cardul dar nici o șansă, lam dat pierdut miam făcut altul și tot miau luat bani mam dus la banca și am oprit cardul pentru cumpărări online și le-am făcut reclamație online la politia din Luxemburg. Alta la Uniunea Europeană.. Și am șters toate pozele și la descriere am pus hoți va fura bani... Atenție!!! Ei va salvează datele de card. Sunt niște hoți. Nu va lăsați înșelați totul e o minciuna este un site ce fura!!! Am șters pozele și îmi trimit mesaje ca mia vizitat profilul.. Nimeni u a vb cu mine,... E doar un program care trimite niște mesaje false! Acum o sa va răspund după 6luni sa vad ce mai zic.. Dar le-am trimis o grămadă de e-mailuri ca vreau bani hoților vreau factura și miau trimis-o!!! Sunt poze furate de pe internet!!! Va salut!!!