avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate Scripcaru Valentin

Activitate Scripcaru Valentin

Pe de altă parte nu consider că este necesar să folosiți un astfel de ,, ton". Indiferent de experiențele pe care le aveți cu diferite persoane/asociații , eu nu pot să îmi argumentez punctul de vedere pe tema solicitată in fața adunarii generale citând o frustrare personală. Așadar ,mulțumesc pentru intenția de a împărtăși din ,, cunoștințele" dumneavoastră.

Bloc Expert a scris:

Daca doriti un raspuns strict in litera legii, consultati legea 196/2018. o gasiti pe net, www.legea196.ro.

Nu inteleg de ce mai apelati la un forum de discutii daca doriti strict litera legii.

As prefera totuși din partea dumneavoastră un răspuns in litera legii, nu cu i simplă revoltă personală. Mulțumesc.

Bloc Expert a scris:

Conform legii, administratorul este angajat de catre comitetul executiv prin presedinte.
In practica, pentru ca tot timpul apar discutii orice ai face, cei din comitet evita sa isi asume responsabilitatea si asa se ajunge ca administratorul "sa se aleaga" in cadrul adunarii generale unde ajung sa isi dea cu parerea despre pregatirea si competenta unui administrator oamenii fara nicio pregatire si competenta in domeniul asta, probabil pe principiul cine vorbeste mai tare, arata mai bine, minte mai frumos sau este cel mai ieftin Ca asa le place romanilor..

Bună ziua. Îmi puteți explica , care este modalitatea de alegere a unui nou administrator de bloc conform noii legislații in vigoare. Dețin o garsonieră într-un bloc , si astazi m-a sunat chiriașul care locuiește acolo ca noua dna administrator dorește semnarea unei hârtii care conține două întrebări :,,
1.esti de acord sa se renunte la repartitoare ?
2.iti dai acordul pt noul Statut al Administratiei conform legii nr 196 ?".
Vechea dna administrator este grav bolnavă si nu își mai poate exercita atribuțiile. Așadar, noi propietarii nu avem de spus un cuvânt in alegerea noului administrator ?