avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate stefp

Activitate stefp

Răspuns la discuția Ce sa fac?
pai nu au trimis decat instiintari.pe portalul min justitiei nu apar cu nimic
Banca a trimis hartie pt executarea silita in 2012 dar presupun ca nu a dat nici un rezultat tinand cont ca nu am nimic in tara. Apoi a cedat contractul unei firme de recuperare. Iar de la ei stiu sa fi primit doar notificari. Ei au dreptul sa ceara iar executarea silita?
Deci de fiecare data cand trimit pe adresa parintilor o hartie in care scriu sa-i contactez, adaugand mereu sume de bani de ma mir de unde le scot, inseamna ca se intrerup prescriptia? (Nu e vorba de banca ci de o firma de recuperare.)Intr-un cuvant sunt bun de plata?
ultima plata a fost in 2009-2010. nu exista giranti. scrisorile recuperatorilor constituie documente care pot intrerupe termenul de prescriere? din cate stiu stiu eu ei vor sa ma contacteze sa reevaluam suma de plata
Discuție Ce sa fac?
Credit nevoi personale in 2007. Plecat din tara. Platit timp de 2 ani apoi imposibilitate de plata. In 2012 au trimis instiintare de executare silita. nu am nimic in tara. Pe urma au intrat recuperatorii pe fir. Telefoane si scrisori la adresele parintilor pana in ziua de azi .Care e situatia in 2019? Ce pot face? Nu intentionez sa revin in tara. Multumesc