avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate ata

Activitate ata

Răspuns la discuția Se poate concedia o gravida?
Dar ea poate sa nu se prezinte la lucru si sa nici nu anunte? Si eu sa nu ii pot face nimica. Pe.mine nu ma incalzeste ca imi adcuce peste cateva zile concediu medical. Ea nu are nici o obligabtie?
Ea lucreaza in ture. Da o fuga la medic si isi scoate concediu pe 2 zile ( cand ar trebui sa fie la lucru ) si 3 zile ii libera. Mai vine 2 zile la.lucru si repeta povestea.
Eu ca angajator nu am nici o portitat sa o constrang
Ori sa stea in concediu ca nu as avea bai ( doar ca are deja 86 zile concediu ) si ea ii gravida doar in 7 saptamani ori sa vina la lucru. Este vorba de un magazin nonstop care nu se poate inchide si ei habar nu am cand are ea chef sa se prezinte la lucru.

Am o angajata care zice ca ii gravida. Inca nu a adus nici o hartie ca ar fi , dar nu se prezinta la lucru. In data de 29 dec trebuia sa vina la lucru si in 30 a adus concediu medical pt 2 zile. In data de 1 ian iarasi trebuia sa vina la lucru si nu a veni. Nu a adus nici concediu. Pot contesta undeva concediul ei ca stiu ca nu ii pe drept. Adica ea merge la sanius si se distreaza de revelion si are cod de 06?
Sincera eu as dao afara ca oricum avea zilele numarate. Pot sa o las asa sa faca ce vrea si sa vina cand vrea la lucru?
Răspuns la discuția FISE POST
salut
as dori si eu cateva fise de post daca se poate
-electrician auto
-subinginer electromecanic
-operator calculator
-maistru mcanic
-laborant determinari fizico mecanice
tehnician agronom cercetare
sef ferma agricola
Va rog sa nu uitati de mine
puteti trimite pe adresa: renata_bortis@yahoo.com