avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate Daviddaniel1307

Activitate Daviddaniel1307

Am înregistrat pe telefon, respectivul isi spune clar numele, ca imi taie gâtul, ca stie unde stau si îmi sparge usa si ma taie cu toporul, am trei înregistrări cumulate fac vreo 20 de min, pe final îl pune si pe cel cu care este acum fosta concubina, să vorbească zicându.i pe nume dar acesta închide.
Va multumesc pentru sfaturi maine o sa iau legatura cu un avocat sa ii explic situatia si se pare ca ar fi bine sa ma duc si la poliție.
Colac peste pupăză acum cateva minute ma sunat o persoană alta decât cea cu care este acum si ma amenințat că îmi taie gâtul și altele si ca nu mai am ce cauta la copil!
Buna seara, am un copil de 3 ani si 6 luni rezultat de dintr.o relație de concubinaj de o lună și ceva sunt despărțit de mama acestuia si de o saptamana nu ma îmi dă voie să vb cu el si sa il vad, gaseste mereu scuze ba ca doarme, ba ca ii e rău ba ca are treaba(mama copilului) si tot asa. Acum copilul sta cu mama lui la domiciliul bunicilor unde bunica lui are grijă mai mult timp de el, mama acestuia având o relație cu altcineva! Va spun sincer ea a fost plecată în străinătate în mai multe rânduri la munca, ulterior am primit si eu niste poze cu ea apărând pe un site de escorte din Anglia, in tot acest timp vreo 4 luni si ceva cumulat, de copil am avut eu grijă, ducându.l la bunica lui dimineața in jurul orelor 8.30-9.00 si luam seara cand terminam programul in jurul orelor 17.30-18.00. Pana sa plece ea prin străinătate, copilul având 1 an si 2 luni, venind de la cel de.al doilea servici după ora 12 noaptea am gasit copilul dormind pe o pătură pe jos, ea fiind plecată cu altul, văzând asta am luat copilul la domiciliul meu. Ca sa aiba ambii părinți lângă el am trecut si peste asta, ulterior patind altele. De astăzi nici nu pot sa o mai sun ca m.a blocat! Ar mai fi multe de zis! Ce ma sfătuiți ca ar fi bine sa fac!
Va multumesc!