Buna ziua,
Am semnat un contract pentru debransare RADET si firma respectiva nu mai doreste sa intocmeasca proiectul de debransare si nici sa returneze banii.
Obiectul contractului era debransarea totala de la incalzirea centralizata Radet , debransare ce presupune intocmirea proiectului de debransare si parcurgerea procedurii pana la emiterea referatului de debransare totala.
Dupa semnarea si achitarea contractului mi s-a comunicat ca de fapt debransarea totala se face in 2 etape: intai debransare partiala 6 din 7 radiatoare si pe urma debransare totala.
Am completat toate formularele cerute de catre Radet si trimisecatre mine de catre administratorul firmei.
Am fost eu personal la firma de repartitoare de costuri ISTA si la Radet pentru depunerea formularelor.
Am primit acordul Radet pentru debransarea partiala si au venit angajatii Radet pentru debransarea partiala.
Ulterior am cerut firmei ALEX-GAMA INSTAL SRL sa demareze procedura de debransare totala si am tot avut discutii pe email cu administratorul acestei firme ca nu mai este realizabila debransarea totala, ca este prea complicat sa faca debransare, tot felul de tergiversari , etc.
Total gresit, debransari totale s-au facut si in 2016 si in 2017. Daca stiau ca nu e posibila debransarea totala, de ce am semnat contract de debransare totala ?
Mi-au sugerat sa fac o cerere de debransare partiala ( 1 radiator din 1 existent in apartament) pe care ulterior sa o modific si sa o depun la Radet. Ceea ce este o aberatie,debransare partiala a 1 radiator din 1 radiator existent in apartament. Cei de la firma de repartitoare de costuri ISTA nu semneaza asa ceva.
Am cerut rezilierea contractului pe motiv de nerespectare iar administratorul firmei nu doreste sa imi restituie suma de bani achitata desi nu s-a demarat nicio procedura pentru intocmirea proiectului si debransarea totala efectiva. (eu am depus toate actele la Radet pentru debransare partiala)