avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate DArtagnan

Activitate DArtagnan

Multumesc pentru ajutor,

Cu alte cuvinte as putea sa ma duc la primarie si sa-i rog sa ma ajute cu aceste utilitati? (conform legii) #-o

Am sa ma duc sa depun actele, si cand o sa vina si randul cererii in cauza, o sa-i intreb exact ce spuneti dvs, in legatura cu legea nr 50/1991 pentru acordarea autorizatiei de constructie.

Vedem ce iese

Multumesc
Buna ziua,

Asa cum se intelege din titlu, doresc sa obtin o autorizatie de constructie, deci prin urmare am tot felul de acte printre care si Certificatul de Urbanism.

La punctul 3 din Certificatul de Urbanism scrie asa:

3. REGIMUL TEHNIC - etc etc bla bla...Utilitatile se vor asigura in sistem propriu (put forat, fisa vidanjabila ecologica , bransament electric, bransament gaze).

Apoi mi-au mai dat un formular sa-l completez si sa-l semnez. Trebuie sa mentionez ca nu apare nici o mentiune ca acest "formular" a fost creat pe baza unei legi anume.

Este vorba de DECLARATIE UTILITATI TEREN:

Subsemnatul ...........domiciliat in ... posesor al CI...seria...bla lba etc etc declar pe propria raspundere ca nu voi solicita Consiliului Local Corbeanca si Primariei Comunei Corbeanca asigurarea viabilizarii terenului, intelegand din acest punct de vedere sa rezolv in sistem propriu asigurarea utilitatilor si bransamentelor, conform prevederilor din certificatul de urbanism.

Ceea ce am subliniat mai sus, vi se pare legal si normal? Aceasta cerere a fost formulata pe baza a unei legi si nu stiu eu?

Multumesc frumos