Multumim pentru raspunsul prompt, din pacate am incercat dar nu prea avem cui. Nu au o conditie sociala / financiara buna, Le-am oferit inclusiv variante sa ii ajutam dar nu avem cu cine vorbi.
Exista vreo alta cale pentru a iesi din indiviziune? din cate am inteles nici cu plata darilor catre stat nu stau foarte bine, adica au intarzieri mari.
Nu vrem sa facem rau nimanui nici sa ne taraim prin instante daca putem evita cumva acest lucru.
Buna ziua,
Avem situatia urmatoare si nu stim cum sa o apucam:
au existat 3 imobile cu curte comuna (fiecare cu proprietar) intre timp au ajuns 2 imobile la acelasi proprietar care acum doreste dezmembrarea terenului.
Mentionam faptul ca proprietarii imobilului 3 sunt morti de aproximativ 20 de ani iar mostenitorii nu au facut actele de succesiune.
Care sunt sansele / pasii pentru a realiza aceasta dezmembrare?
Exista vreo baza legala prin care putem realiza cosmetice handmade ? ma refer aici la tipul de cometice prezente pe la targuri (sapunuri artizanale etc.).
Intreb pentru ca am dori sa facem acest lucru la un nivel mai mare decat targuri si expozitii iar in legea 178/2000 ne-am cam prins urechile.
Exista vreo cale sa includem aceste produse in cadrul "altor produse manufacturiere" sau "artizanat"?