avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate Karmen-Liliana

Activitate Karmen-Liliana

Discuție PROPRIETAR
Sunt proprietar casa daca plătesc rolul la primărie?
TITULAR proprietate este echivalent cu PROPRIETAR proprietate??
Mentionez ca socrul meu a decedat...soacra încă traieste...,însă în graficul de încadrare în zona sotul meu apare TITULAR...!
Soacra mea traieste intr.o casa construită in continuarea casei sotului meu si a mea..
Zidurile casei mele sunt facute de tatăl său prin ajutor financiar dar cu forta de munca din partea sotului meu,cat si financiar,iar tot ce e înăuntru casei ,de mine si sotul meu...A ajutat si fratele lui cu forta munca la constructia zidurilor ,pt ca la rândul său cel din urmă a fost ajutat de sotul meu in acelasi fel...socrul meu având suportul financiar pt fratele sotului meu in constructia casei.
Lângă noi sta fratele sotului...titular si el d proprietate ,având în vedere că si el plătește rolul pe casa ca si sotul meu d altfel..As putea sa imi construiesc un gard fara acordul fratelui sotului meu...dacă soacra mea e de acord??Este ilegal?Sau se poate chiar si fara acordul soacrei mele??
Fratele lui are vreun drept la casa construită de sotul meu,tatăl său si mine??Dar soacra mea?
Mentionez ca fratele sotului meu nu este de acord cu constructia gardului!!!
NU ii cunosc exact motivele...invoca stupidul fapt ca:"cat timp e soacra mea in viata nu se face nici un gard"
Mie imi este absolut necesar gardul..copiii lui vin pe la mine in curte,nesupravegheati,iar câinele meu, care este închis poate totusi scapa oricand..ranind copiii..
Uneori din cauza traficului imi las poarta curții deschisa,iar copiii lui ies in strada de asemenea ..nesupravegheati..va dati seama mașinile ii pot răni..
El spune că nu e nevoie de gard ca are grija de copii..însă minte cu nerusinare...deseori surprind copiii la mine in curte...nesupravegheati!!
Ajutati.ma cu un sfat va rog@@@@
Răspuns la discuția ACTE DEPUNERE CCC
Multumesc frumos d.nul Vasile pt raspunsuri si pt timpul acordat!!
Ce acte imi sunt necesare pt CCC?
Unde si cand se depun actele pt CCC ?
Sotul meu poate depune documentatia CCC?
Concediul de maternitate este platit de angajator ,la fel si cel postnatal?
Pt concediul prenatal dar si cel postnatal ce documentatie este necesara?
In ce conditii poate beneficia tatal de CCC?
Cine plateste CCC?
Cand se depun acte alocatie copil nou-nascut?