avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate Honshu

Activitate Honshu

Deci eram cu niste prieteni in masina si eram in deplasare.Stateam pe bancheta din spate stanga si am zis sa ies cu jumate din corp pe geam.Am fost opriti toti de catre o duba de politie si am fost perchezitionat pe loc si in ghiozdan mi-a fost gasit o rozeta(pumnal).Am fost la sectie toti ca sa scrie un proces verbal.Nu sunt sigur daca politistul a declarat in procesul verbal rozeta,pentru ca mi-a zis sa tac mai mult cu rozeta si sa nu zic ca am fost nu stiu unde cu ea ca s-ar putea sa intru in alte probleme.Mi-a zis ca toata chestia asta nu imi va afecta viitorul,locul de munca sau scoala si am primit doar un proces verbal(amenda) ca nu am purtat centura in valoare de 150 de lei.Mentionez ca am 18 ani.Dupa aceea mi-a zis ca cercetarea inca se continua si voi fi sunat de un organ de politie sa imi adreseze cateva intrebari de unde am rozeta si ce fac cu ea(inca nu am primit apelul).Intrebarea mea este:Risc sa fiu cercetat penal dupa toata chestia asta(pentru port de arma alba) sau sa imi fie intocmit un dosar penal?