Referitor la plata concediilor medicale mentionez urmatoarele: - firma a intrat in insolventa ; angajatorul nu a platit CAM la CAS; de aceea nu a depus concediile medicale la CAS. Am intrat in concediu medical inaintea indolenței. Sunt în concediu medical cod 14 din august 2018 până la 31.01.2019 cu dreptul de fi prelungit pana la un an si jumatate. Am primit lunar adeverinta pt eliberarea certificatului medical pe care l-am predat angajatorului. Certificatul medical pe ianuarie l-am predat lichidatorului judiciar, care pe viitor imi va da adeverința cu nr de zile de cm pt a obține certificatul medical. Cine si de unde se vor plati concediile medicale? Lichidatorul spune că nu sunt bani. Este posibil ca din cauza unui angajator care nu si-a platit CAM sa raman la asa o boala ( neoplazie hipofaringe ) cu concediile neplătite? Ce pot face?
Cine imi plateste concediile medicale -cod 14? Sunt in cm din august 2018 si pana in 31.01.2019 cu dreptul la prelungire până la un an si 6 luni. Firma este in insolventa si nu a platit către CAS CAM, prin urmare nu mi-a depus concediile medicale la CAS. În fiecare luna am primit adeverinta necesara eliberării concediului medical , iar eu am predat lunar certificatul de cm firmei. Boala a intervenit anterior indolenței. Mentionez ca am studii superioare si sunt angajat la o firma in constructii.