avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate Medgidia

Activitate Medgidia

Discuție Credit bancar
Buna ziua ,numele meu este Mariana si v.as ruga sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea ..Am fost casatorita dar in urma cu 3 ani am divortat .in timpul casatoriei sotul a facut o firma si a trecut.o pe numele meu , el activa in cadrul armatei ,in urma cu multi ani a luat un credit pe firma nu mare de 20000 ,intre timp firma a fost dizolvata in urma unei judecati din partea Camerei comertului sau asa ceva din motiv ca nu s.a mai facut acel act prin care se specifica sediul firmei ,am ajuns la poprire pe salariu acolo unde eu lucram am platit asa cum am putut si cat am putut cateva luni bune dar am ramas de aproape doi ani fara loc de munca si prin urmare nu am nici un venit .si automat nu am mai platit nimic Timp de un 1 an si jumatate nimeni nu mi.a mai trimis nimic .acum 2 luni m.au sunat dar le.am spus situatia ca eu nu am nici un venit si nu stiu cum as putea sa le platesc .Va rog sa.mi dati un raspuns in legatura cu aceasta problema .Va multumesc mult pt timpul acordat si astept raspuns .