avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate Radvasilemarian

Activitate Radvasilemarian

Am si martor mai eram cu cineva in masina in timp ce agentul ma oprit
Contestatia unde o fac? Ca nu am mai pățit asa ceva...Agentul a refuzat sa.mi spuna asta
Ideea este ca sunt nevinovat singura masina care am depasit.o eu si restu masinilor din spate este masina care sa defectat ...Agentul nu a precizat locul unde sustine ca am savarsit depasirea coloanei a scris doar DN in proces si atat...pot cere poza sau filmare sau orice alta demonstratie ?
Agentul era singur si in timp ce imi scria procesul un participant la trafic a depășit coloana pe linie continua a mers pe contrasens in jur de 3...400 de m si a facut stanga ...cand iam atras atenția agentului mi.a raspuns ca acum are treaba cu mine...nu se poate impartii in 2 locurii
Din cauza unui accident pe a2 toate autoturismele am fost redirectionati pe dn ...in timp ce ma deplasam in coloana a 3 a masina din fata mea sa defectat si a tras putin pe dreapta noi restu de participantii la trafic am dat semnal si am depasit fiind linie discontinua...la vreo 7 km un agent ma oprit si mi.a comunicat ca imi retine permisu ca am depasit coloana in cu totul alt loc ceea ce nu sa intamplat ce pot face in acesc caz? Nu am semnat nimic si vreau sa contest acest lucru stiind ca sunt nevinovat