avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Lucica Pop

Activitate Lucica Pop

Bună ziua. Am lucrat 13 ani în grupa a 2-a de munca (100%) și 8 ani în condiții normale. Care este în acest caz stagiul complet de cotizare.Multumesc.
Răspuns la discuția Pensia Grupa a 2-a de munca
Instanța a hotărât că se recalculeaza pensia începând cu data emiterii deciziei de pensionare (14/10/2014),tinandu-se cont de perioada lucrată în grupa a 2-a de munca,perioada menționată explicit de altfel în CM,fiind o hotărâre a consiliului de adm(al unității) în baza unei HG.
În acest caz mai trebuie să depun cerere de revizuire și dacă da, unde?
Avocata mi-a spus că va trimite CJP o cerere, în baza sentinței, pt recalcularea pensiei. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Pensia Grupa a 2-a de munca
Casa județeană de pensii Cluj,pe motiv că încadrarea mea nu beneficiază de grupă. Am dat în judecată CJP și am o sentință definitivă în care se cere anularea deciziei și emiterea altei decizii în care să se țină cont de perioada lucrată în grupa a 2-a de munca

Carp Mircea a scris:

Cine nu va recunoscut grupa II ?
Cu cine v-ati judecat ?

Am lucrat 13 ani în grupa a 2-a de munca (100%) și 8ani în condiții normale .Am sentință definitivă de recunoaștere a grupei .Cum ar trebui să mi se recalculeze pensia ?Născută în 12/3/1954.Mulțumesc. Decizia de pensionare inițială este pt 21 de ani în condiții normale de munca,nefiindu-mi recunoscută grupa.Pensionarea s-a făcut în octombrie 2014.