avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate EddyAs

Activitate EddyAs

ziua buna si frumoasa
ca o mica introducere pot spune ca am fost detectat de aparatul radar cu o viteza de 102 km in localitat undeva pe langa Baia Mare, ca urmare m-i sa intocmit proces verbal. Eu am contestat procesul verbal in instanta . In prima faza am castigat procesul. Politia din a facut apel la aceasta sentinta , a urmat inca un proces din care a rezultat suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 90 zile fara predare. In tot acest timp eu am locuit in Danemarca iar acesul la corespondenta din tara a fost desul de greoi. Dupa trecerea celor 90 de zile , m-am reintors in tara in vacanta bun bazat ca sunt inregula . Am inchiriat o masina si am plecat la mare. La un control al politiei rutiere am fost gasit in baza de date cu permis suspendat ca urmare sa intocmit dosar penal . Acum am din nou proces pe aceasta tema si am fost nevoit sa predau permisul politiei rutiere. De atunci si pana acum au trecut mai bine de 6 luni iar mie nu mi-a venit nici o citatie. Cum a-si putea afla care este starea dosarului meu si cand imi va veni randul sa fiu si eu judecat ? sau unde ar trebui sa ma adreses pentru a afla care e situati in directia aceasta ? Multumesc anticipat si sper ca imi puteti da un raspuns in directia aceasta . Zi magica.