Aveti dreptate, inca o intrebare daca nu va suparati, cine imi poate spune daca aceea sentinta este succesiune procedurala sau nu? OCPI sau judecatoria??? Sunt mai multe de intrebat dar nu vreau sa va rapesc timpul. Va multumesc frumos de raspuns si o dupa-amiaza placuta!!!
Buna ziua, am si eu o nelamurire la care as dori niste sfaturi de la dvs. Mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu,decedat acum 15 ani, bunica a decedat acum 4 ani. Avem un titlu ce este pe numele strabunicului meu(mort in 1979) iar ca mostenitori sunt bunicul meu si fratele lui(trecuti pe titlu, ce a fost emis in 1993), in 1995 cei doi frati au fost in instanta sa imparta bunurile, sau impartit doar ca in hotararea judecatoresca la curtea unde sunt constructiile sa specificat ca ii revin bunicului meu, insa nu sa specificat nici o suprafata. Unele persoane m.au indrumat sa ma duc cu mama mea la arhiva camerei notarilor si sa solicit daca exista certificat de mostenitor dupa ce a murit strabunicul meu. Ca cica pe vremea comunistilor, primaria le facea si le trimitea acolo. Intrebarile mele sunt:
1-este posibil sa fie un asemenea document?
2- in caz ca nu este nici un act la arhiva se poate face succesiunea pe acel loc in baza anexei 1 si 2 iar dupa ce mama imi face mie act de vanzare-cumparare sa fac cadastru?? Va multumesc!!!