Buna ziua. Soacra mea în 2004 a avut un accident vascular ă facut o semi pareza din care după 2 ani și-a revenit dar în 2007 a avut un nou accident răsculat si a paralizat pe partea stîngă complet.Dupa investigatii a fost incadrata în handicap grav cu drept la asistent personal .Tin sa precizez ca are acum virsta de 74 de ani. In 2017 a fost solicitata pentru a face niste investigatii medicale si in luna decembrie sa depuna acte la comisia de handicap pentru a evalua starea ei. In luna ianuarie 2018 cînd ia venit decizia de pensie ,au tăiat gradul de handicap grav cu drept la asistent personal,si au incadrat-o în handicap accentuat fara drept la asistent personal.In termenul legal de 30 de zile am facut contestatie(ne judecăm si nu am primit inca o sentință,dar urmează să o primim săptămînă aceasta).In decembrie 2018 am facut din nou aceleași investigatii care trebuiau depuse din nou la comisia cu handicap pentru noul am 2019 si in ianuarie 2019 am primit aceeași decizie de handicap accentuat(după vizita comisiei acasa,care ne-a spus că soacra nu este atît de bolnavă, ca doar noi vrem sa furăm statul roman).O sa facem o nouă contestație la decizia din ianuarie 2019.Credeți că după 10 ani de handicap grav(timp în care nu este nici o îmbunătățire, din contra este mai rau pentru ca i s-a deformat si piciorul)sa fie încadrată de 2 ani la handicap accentuat?As dori daca se poate sa imi dati un raspuns.Va multumesc cu multa stima