Este vorba de un spatiu comercial. Inainte de 2016 nu conta daca e rezidential sau nu. După 2016 mama a plătit exact acelasi impozit pentru spatiu rezidențial desi era nerezidential, dar nu știa de noua lege. De noua lege am aflat acum in 2019 cand eu si fratele meu am fost sa platim impozitul si peste tot in acte aparea nerezidential. Tot atunci mama a primit decizie de impunere pentru perioada din urma. Raport de evaluare am facut insa nu antedatat si cu ajutorul lui ne a scazut valoarea impozitului de anul asta, nu si din trecut.
Acolo este spatiu nerezidential. Contestația ne a fost refuzată si restul detaliilor sunt in postarea inițială. Avem vreo sansa de castig?
george-neagu a scris:
Desi la inceput in titlu scrieti ca ar fi vorba de un spatiu comercial, in toata descrerea ulterioara nu ati mai pomenit nimic de asa ceva ci doar de niste aspecte care tin doar de spatiu rezidential obisnuit. Deci cum este pana la urma? Daca e vorba de un spatiu in care aveti declarat si un sediu de firma sau punct de lucru al unei firme, si mai desfasurati acolo chiar si activitatea efectiva a firmei, trebuia sa depuneti la ei raport de evaluare.