avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate Simplu

Activitate Simplu

Multumesc pentru corectie.
Daca nu va deranjeaza prea tare voi contina sa scriu ,asa ma ameliorez.
P.S. Am retinut'o si pe cea cu citez.:surrender:
nici una nici alta.....:D dar ce va supara chiar asa tare :(
Hai s’o spunem pe cea dreapta : Romanii nu mai au incredere nici in ubra lor .Punct.
Exemplul concret este al fratelui meu care sa dus la NOTAR, (care nu a fost fraier sa-i dea informatia cea mai avantajoasa) si a iesit de la faimosul notar cu alternativa cea mai SCUMPA ! Ca la urma urmei ,totul se reduce la BANI !
Ei uite ca sint si alte procedurii prin care omu de rind poate sa’si rezolve ACTELE !
De ce ne tot ascundem oameni buni….? Care este intrebarea cea mai frecventa a romanului : CIT COSTA ? :((

Mai bine platesc 1500 de ron un Avocat decit 3500 de ron un notar pentru acelas REZULTAT.:thumbup:

Ce am inteles eu din toate aceste interventii este ca : DA am avut dreptate sa ma indoiesc in ceea ce priveste faimosul NOTAR care i’a prezentat fratelui meu o singura alternativa ,si cea mai SCUMPA.

Multumesc tuturor celor care au raspuns .
Sint sigur ca raspunsurile dv au fost apreciate de forumisti.

In opinia mea un AVOCAT este un prieten care te indruma pe drumul cel mai bun intr’un mod simplu si prietenos, pastrindu’si profesionalismul meseriei pentru care sa pregatit atitia ani. Jos palaria !
Avocatii care ne raspund pe Forum sint si ei interesati sa’si ataga clientela ceea ce este foarte normal si inteligent din partea lor.
Dupa toate raspunsurile de pe forum, daca ar fii sa aleg un Avocat, care sa ne reprezinte ar fii : Avocat Claudiu Lascoschi. raspunsurile lui : SIMPLU SI LA OBIECT
Multumesc tuturor.
Am deschis un topic, am pus o intrebare si nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
Nu voi utiliza citate din marii filozofi, socrul meu zice : nu este vorba rau spusa ci doar vorba rau interpretata. In cazul acesta eu am interpretat tendentios spusele D-voastra .
Fraier in acest context pentru mine echivaleaza cu excroc.
Inca o data mersi pt primul raspuns care de fapt este ceea ce cautam ...o alta alternativa !
Am gustat frumoasa figura de stil 2X2....si aveti multa dreptate maitre.....in plus mi'am imaginat ca nu trebuia sa cer explicatii despre sulta ...dar a fost prea tirziu am trimis comentariul....
Dintre cele doua nedumeriri ale mele ,ati ales sa dati explicatie la cea mai simpla si mai evidenta ce inseamna SLUTA...... 50 % din 100%.MAI PE ROMANESTE .

NU UITATI VA ROG CA PE FORUM AVETI DE A FACE CU NOVICI.IN DOMENIUL JURIDIC ! Daca
vreti sa ne ironizati nu va obliga nimeni sa raspundeti pe forum de aceea este un forum liber si voluntar !

P.S. Dupa spusele D-vtra maitre Romascanu ....citez:doar nu era fraier sa va ofere o varianta mai ieftina..inchei citatul...i'mi dati de inteles ca si D-vtra ati fi facut acelas lucru !!

PENTRU CEI CARE SINT INTERESATI DE MIEZUL PROBLEMEI PERMITETIM SA REVIN :

Eu ma intorc peste trei saptamini acasa,ma duc la fratele meu si ii spun: FRATELE MEU AM GASIT SOLUTIA CEA MAI IEFTINA ,DESCHIDEM PROCES LA JUDECATORIE......ASTA ESTE SOLUTIA ????? #-o Si daca da ce implica o astfel de procedura ,cit timp ,citi banii aproximativ bine'nteles. Si clar ca daca este mai avantajos am sa apelez la un AVOCAT!

Sint dator cu o clarificare : apartamentul l'am cumparat impreuna cu fratele meu ,si inca o data ,eu vreau sa'l donez,cedez,sa'l dau..... fratelui meu ,fara nici o obligatie din partea lui doar ca el sa devina proprietar exclusiv ,cum bine zice Dna/Dra Avocat Romascanu.
Raspunsul D-vstra i'mi convine,multumesc.
Puteti va rog sa-mi spuneti ce implica procedura de partaj:-/ si ce este sulta ?
Multumesc pentru raspuns.
Ce sa inteleg prin taxele legale percepute de stat...?
Buna ziua tuturor cititorilor si in special avocatilor sau specialistilor juridicii care ne ajuta cu informatii gratuite. Foarte frumos din partea voastra.
Iata datele problemei:
Este vorba de un apartament de 2camere 1bucatarie 1baie.2 proprietari ,fiecare cu drept de 50% din apartament. Eu vreau sa renunt la partea mea in favoarea fratelui meu fara nici o obligatie ,dar cit mai ieftin posibil. Sint casatorit si nu avem copii,deci nu este vorba de "atacuri de donatie"... Fratele meu spune ca notarul cere 3500 RON :O,pentru acte.......
Eu cred ca notarul acesta este totusi cam gurmand...sau astea sa fie preturile:-/......Multumesc si astept sfaturile dv-oastra.