va multumesc inca odata acum astept sa vad ce va face mama incontinuare si voi mai reveni la subiect...oricum va multumesc mult de tot pentru implicare si sfaturi
probabil ca tatal meu nu va fi de acord cu divortul si nu va coopera dar cum il putem sili si cum putem sa ramanem cu mai tot apartamentul .... el are unde sa stea deci nu ar ramane pe strazi sau cine stie ce....mama lui a murit si are cam 1 etaj de casa..... multumesc
as avea cateva intrebari daca ar putea sa-mi raspunda un avocat de pe acest site mama mea s-a decis sa divorteze vrea acest lucru de ceva ani in fine ideea este ca tatal meu ne face viata un cosmar de cand eram mic eu si sora mea suntem majori amandoi . Acum intrebarea principala este cum sa facem divortul si partajul in asha fel incat sa nu ramanem doar cu jumate din apartament pentru ca suntem 3 oameni el este 1 si nu aduce cam nimik ca bani in casa mama plateste cam tot intretinere lumina etc necesitatiile etc... si nu avem ce face cu pretul unei jumatati de apartament atata timp cat suntem toti 3 inpotriva lui si nu numai martori de ce e in stare avem vecini rude prieteni etc.... deci as vrea sa-mi raspunda un avocat ceva pentru ca sunt disperat sa rezolv acest lucru !!! va multumesc mult