avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate iUtilizator21

Activitate iUtilizator21

Buna ziua,

M-am inscris in iulie 2018 iar in august am achizitionat pachetul premium pentru a putea vizualiza mesajele (raport pret /citire mesaje super ok). Bineinteles ca am bifat termenii si conditiile dar nu m-am gandit ca acolo se afla acuns un contract. Exemplu: instalezi un joc unde bifezi "acelasi lucru" dar nu te astepti sa vina de la ei peste 3 luni sa-ti spuna ca ai de plata x Lei. Am ramas socat la inceputul lunii februarie sa vad ca sunt somat din data de 27 decembrie 2018 sa platesc 1400 lei + 51 lei taxe. Bun, inteleg ca sunt vinovat ca NU am citit termenii contractuali dar de ce nu am fost luna de luna avertizat ca sunt dator ci direct sa primesc somatie nu mai este uman. Chiar la prima citire l-am considerat spam! Problema lor sau norocul meu este ca de pe cardul de pe care am cumparat Premium a devenit tot atunci inactiv si nu au putut sa traga nici un leu.
De ce m-am gandit sa scriu aici - am citit toate comentariile si am constatat ca s-au recuperat bani. Eu nu am de recuperat ca nu mi-au luat nimic si, nu vad de ce sa platesc 1400 lei + 51 lei taxe ca apoi sa ii recuperez sau sa recuperez o parte din ei (cei de la reinoirea automata - reinoire la cont suspendat) din moment ce alti pagubiti au ramas fara bani in carduri ca apoi sa ii recupereze.
Nu am datorie la nimeni pe lumea aceasta si nu suport sa fiu dator nimanui dar nici sa mi se bage mana in buzunar atat de grosolan. Diferenta intre 20 lei promotie si tarif normal este atat de mare incat nu poate fi adevarat ca acest site este legal. Ma mai gandeam ce puteam face cu sute de lei abonament lunar hm...la ce as fi putut sa ma abonez incat sa merite sa zicem 300 lei lunar. Aici cu sute de lei doar sa citesti mesaje. hm...
La un comentariu de mai sus mi-a ramas o concluzie in cap si anume ca poti face contract online fara hartii DOAR CA pentru confirmarea sumei de prelungire automata sau pur si simplu pentru prelungire sa fii fost inca un buton sau inca o bifa ! Aici mi se pare ca ei au gresit cu intentie nealocand inca un buton de confirmare.
Ca sa inchei necazul meu am trimis azi formularul in care am scris doar numele si e-mail la adresa serviciu-clienti@academicsingles.ro (care este in regulamentul lor) si, am mai adaugat ca doresc defalcata suma de 1400 lei. Daca in august am facut cont premium + 4 luni pana la somatie (27 decembrie 2018) ar fi 5 luni.
Tin neaparat sa ma asigur ca nu vorbesc cu roboti si e-mail-uri no-reply.
Altfel, suma de 1451 lei sper sa fie un dus rece pentru viitor si sa citesc tot tot tot.
PS - acum 2 zile am vazut reclama cu ei la televizor la ora de maxima audienta (seara). Incredibil.

Va salut!