avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate Zaharia Constantin

Activitate Zaharia Constantin

Răspuns la discuția cum procedez?
e adevarat ca am timp legal 3luni maxim sa fac plangerea? adica daca tot e tarziu acum, nu e mai indicat sa mai astept macar 2saptamani sa vad daca e chiar necesar, pt ca nu stiu ce pretentii pot sa am pt. o zgarietura. Ce pretentii financiare poate avea aceasta individa? Nu mi s-a intentat in viata mea nici un proces si nu as dori sa am aceasta experienta acum la varsta mea.
Discuție cum procedez?
Eram in masina parcata la distanta chiar mare fata de celelalte masini pozitionate lateral stanga si dreapta. La un moment dat o femeie venind la masina alaturata si-a impins cu viteza usa cu mainile pline de cumparaturi trantind de 2ori consecutiv portiera ei in masina mea lasand urma pe vopsea. Am strigat prin geamul meu ca m-a lovit cu usa dar raspunsul a fost instant, ca nu e adevarat. Am lasat geamul jos si am identificat semnul lasat pe usa masinii mele aratand ca deschiderea maxima a usii ei era fix pe semnul nou aparut pe portiera mea. Semnul era de culoarea masinii ei, asa ca am cerut pe ton ridicat sa nu ma minta in fata si sa-si ceara macar scuze, atat sa aud, Insa persoana in cauza m-a surprins: a mers in fata masinii mele si a pozat palmat pe ascuns numarul masinii mele iar in clipa urmatoare a efectuat un apel telefonic plangandu-se ca e agresata verbal si vezi doamne ca nu as lasa-o nici sa intre in masina. Eu de indignare am strigat sa termine cu minciunile, spunandu-i ca a fost instruita gresit in comunism sa traiasca in minciuni. Am si plecat suparat.
Am incercat ulterior sa obtin de la camera de supraveghere a zonei, numarul masinii respective pt. ca omisesem sa ma uit la nr. de inmatriculare. Mi s-a refuzat accesul la inregistrare si mi s-a spus sa merg la tamponari usoare sa reclam ce am patit si e treaba politiei. Politia mi-a spus ca masinile fiind stationate, nu e de competenta tamponarilor usoare si trebuie sa anunt incidentul ca fiind o distrugere la sectia arondata zonei. La sectie nu am mers inca. Ce trebuie sa fac acum? Am observat ca pe cantul usii ei erau numai julituri, era deja alb, nu se mai vedea vopseaua datorita neglijentei, iar succesiunea rapida a actiunilor ei m-a ingrijorat in sensul ca poate fi o procesomana care victimizandu-se obisnuieste sa faca bani cu astfel de cazuri.
Pe de alta parte nu as deschide eu primul un dosar de distrugere doar pentru o zgarietura pt ca nu intentionez sa fac rau nimanui dar nici nu e normal sa am eu consecinte din cauza vicleniei ei.