Buna seara! Imi cer scuze pentru deranj. Va rog tare mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi intrucat sunt in depresie.
De curand sotul a divortat de mine si noi avem contract de intretinere cu parintii lui pentru imobil. Parintii lui mai au si o fiica care se baga in toate mai nou din cate am inteles vrea sa preia o parte din casa dupa ce se baga partajul. Intrebarea mea este, are cum? Ce mi se cuvine mie din partaj? Socrii pot sa sparga actul si sa nu ma aleg cu nimic? Sora fostului sot vrea sa aduca doi martori care nu au calcat in viata lor la noi in casa, cu ce ar putea sa influenteze? Socrii au fost intretinuti corespunzator, am ceva chitante iar contractele la furnizori sunt pe numele meu. Sora lui a spus ca ne poate da afara si pe mine si pe fiul meu fara partaj, cum poate face asta, prin ce metoda? Exista vreo sansa sa raman in casa din moment ce exista acest contract de intretinere?
Va atasez si o poza cu prima pagina din contractul de intretinere. Va multumesc din suflet si astept un mesaj daca se poate.
[ link extern ]