Menționez ca am cumpărat un apartament in timp ce stăteam in concubinaj cu prietenul meu.Cum ap era de renovat cheile le ținea doar el ,domnul ce se ocupa de curent si un alt domn ce se ocupa de gaz.Fiind doar 3chei la ușă eu pt a intra in apartamentul cumpărat de mine trebuia sa cer permisiunea prietenului meu.Intr-o zi i-am cerut cheile pt a vedea ce sa mai făcut la apartament ,deoarece eu plăteam toate lucrările ce se desfășurau ,si acesta a refuzat si m-a si lovit.Eu pe buna dreptate m-am dus la politie si i-am făcut reclamație.Domnii polițiști desi le-am arătat contractul de vânzare-cumpare nu au putut obține cheile de la apartament deoarece nu a vrut sa le dea.Eu am plecat de la el (pt ca aveam ap in renovare stăteam in apartamentul părinților lui)si daca am văzut ca nu îmi da cheile de la apartamentul meu am rupt yala ,am schimbat-o si am intrat înăuntru. Din locuință lipseau mașină de spălat,cada cu hidromasaj, 1calorifer si alte lucruri fara mare valoare.Am depus declarație la politie pt furt din locuință.Întrebarea mea este:cum se pedepsește furtul din locuinta mea daca eu i-am dat cheile având in vedere ca locuiam impreuna ?Ce măsuri pot fi luate împotriva lui?De asemenea țin sa menționez ca toate lucrurile ce le aveam eu in casa părinților lui nu vrea sa mi le înapoieze...ce este de făcut?Mulțumesc anticipat pt răspuns.