avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona19885

Activitate Ramona19885

Răspuns la discuția Tata prezumtiv
Divortul este definitiv, acesta a fost incheiat la notar de comun acord. Copilul se va naste la sfarsitul lunii aprilie. Daca fac cununia civila cu tatal biologic al copilului pana cand acesta se va naste ar putea fi o rezolvare?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Divortul a ramas definitiv?
Cand s-a nascut copilul? sau cand se va naste?

Răspuns la discuția Tata prezumtiv
Divortul este definitiv, acesta a fost incheiat la notar de comun acord. Copilul se va naste la sfarsitul lunii aprilie. Daca fac cununia civila cu tatal biologic al copilului pana ca acesta sa se nasca ar putea fi o rezolvare?

Discuție Tata prezumtiv
Buna ziua! As dori sa aflu daca fostul sot ar putea deveni tata prezumtiv al copilului? Eu si fostul sot am divortat in decembrie 2018 desi despartirea a survenit cu mult timp in urma, in timp ce eram casatorita cu el am ramas insarcinata cu actualul meu prieten si am inteles ca automat fostul sot va deveni tata prezumtiv din cauza faptului ca noi nu divortaseram legal. Tin sa precizez ca fostul nu vrea sa fie implicat si iubitul meu doreste ca copilul sa fie pe numele lui. Cum este pana la urma? Si ce se poate face in cazul asta? Multumesc frumos!