avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate Stefania_Simona

Activitate Stefania_Simona

Vă mulțumesc pentru răspunsurile dvs.! Chiar îmi sunt se folos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tocmai, că fix pe aspectul ăsta nu ne-am înțeles. Adică nu a menționat niciodată faptul că va veni să verifice dacă e ordine în casă. Am convenit că va veni anunțat de fiecare dată.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Si el vine sa verifice daca păstrați ordinea si curățenia...
Practic asa v-ati inteles...

acest răspuns util
Da, sunt camere decomandate. Eu, fiind prima chiriașă, am ales dormitorul, cu toate că nu era complet mobilat. Oricum, proprietarul mi-a permis să folosesc și restul camerelor, cu condiția să păstrez ordinea. Nimic anormal în asta.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu sunt camere decomandate?
Nu stati in dormitor?

acest răspuns util
Da, vrea să închirieze și cealaltă cameră. Problemele, de fapt, ar fi:
1. Camera mea nu e complet mobilată. Adică nu am dulap să îmi țin hainele, deci o folosesc și pe a 2-a parțial (doar dulapul);
2. vine neanunțat și umblă prin casă să verifice dacă e ordine sau ceva stricat, ceea ce nu e foarte confortabil.
acest răspuns util
Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt! E contract de închiriere, așa cum am mai avut, de altfel. Singura diferență e că acum am închiriat doar o cameră, nu tot apartamentul. De aici și dilema cu proprietarul...
Bună ziua! Am închiriat cu contract o cameră într-un apartament și locuiesc singură. Întrebarea mea este următoarea: Proprietarul poate intra când dorește fără să mă anunțe și să verifice toate camerele, inclusiv pe a mea, baia și bucătăria? Vă mulțumesc anticipat!