Deci cel mai bine e sa colaborez cu ei. Am auzit printre prieteni ca dacă sunt la prima abatere voi putea scăpa doar cu un avertisment.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Procurorul o sa fie interesat de la cine ati cumparat si e posibil sa vrea sa il prindă.
Ar fi bine sa aveti avocat ca sa va sporiti șansele să scăpați fără condamnare si cazier.
Aseară am fost depistat cu 0.3g de marijuana. Nu m-am opus și când am fost percheziționat am scos totul. Ajuns la secție plicul cu marijuana a fost pus într un plic și sigilat. Menționez ca nu am fost la o secție de politie ci am fost la sediul politiei locale. Acolo am dat o declarație unde am spus totul unde am fost găsit și cu ce am fost găsit. Am lăsat un număr de telefon și din câte am înțeles voi fi sunat pentru a ma prezenta la secția de politie în viitorul apropiat. In declarația scrisa am spus ca am luat-o de la un fost coleg spunându-i numele. Acum întrebarea mea ar fi ce se poate întâmpla în viitorul apropiat pentru ca sunt la prima abatere si cu o cantitate foarte mica, spun eu.